Úvodní fotka

Fotoomlazení

Při fotoomlazeni (fotorejuvenaci) dochází k:

- zjemnění hlubokých vrásek

- vyhlazení mikrovrásek

- vyhlazení jizev po neštovicích, úrazech a akné

- rozjasnění unavené pleti

- odstranění pigmentových skvrn

- hloubkové regeneraci kůže

Co je to fotorejuvenace?

Principem této metody je tepelné narušení kolagenu v pleti.Při ošetření dochází ke smrštění makromolekuly kolagenu vhlubší struktuře kůže a díky tomu se kolagenní vlákna napnou a vytváří se nový kvalitní kolagen. Zlepšuje se tak pevnost a pružnost pokožky.Vrásky se vyhladí o 40-60%. K dalším efektům fotorejuvenace patří vymizení pigmentových skvrn a drobných žilek, vyplnění jemných vrásek i jizviček a celkové zlepšení kvality pokožky.Pří znivě ovlivňuje i póry, které se stahují až o 60%

 Fotorejuvenace je velmi šetrný postup, a proto jej lze kombinovat s chemickým peelingem, ošetřením lasery, aplikací botulotoxinu, kožních implantátů a lze jej také provádět po operačních zákrocích.

Počet ošetření se pohybuje od 4 – 8 sezení vždy jednou za 2 – 3 týdny. Rozhoduje věk a stav pleti. Výsledky jsou dlouhodobé, celkově pleť omládne až o 5 let a efekt přetrvává až 2 roky. Nezabrání však tvorbě nových vrásek či stárnutí pleti, a tak po čase je třeba ošetření podstoupit znovu. V době bez intenzivního ošetření lze provést tzv. udržovací terapii.

Jak fotorejuvenace probíhá?

Ošetření provádí odborný terapeut, který dbá o klienta po celou dobu zákroku. Oči klienta i terapeuta jsou chráněny speciálními ochrannými brýlemi. V okamžiku světelného záblesku může klient pocítit mírné štípnutí. Vše závisí na ošetřovaném místě a citlivosti klienta.

Doporučení

Vedlejší účinky se vyskytují jen výjimečně, jelikož ošetření je bezpečné a je zaručena ochrana pokožky.

Vlivem světelného impulzu může pokožka po fotodepilaci mírně zarudnout (podobně jako při delším pobytu na slunci). Toto zčervenání obvykle během 24 – 48 hodin zmizí.

Může se stát, že ošetřená místa budou po léčebném procesu světlejší nebo tmavší než okolí. K vyrovnání pigmentace dojde samovolně, v průběhu několika týdnů.

Nedoporučuje se návštěva solária , opalování na slunci minimálně 2 týdny před ošetřením i po něm bez použití ochranného krému SPF 30 až 50.

Nepoužívejte bělící ani samoopalovací krémy po celou dobu ošetřování, neaplikujte parfémy ani líčidla na ošetřovanou pokožku min. 24-48 hod. od zákroku, nenarušujte kůži v oblasti zákroku (peeling nebo hloubkové čištění) po dobu 1 týdne od zákroku.

Vynechte saunu, parní lázně či horké koupele (sprchy, plavání v silně chlorované vodě po dobu alespoň 1 týden od zákroku).

Vyvarujte se namáhavým sportům 1 – 2 dny od zákroku (zvýšeným prokrvením se prodlužuje doba hojení).

Hydratujte pokožku dostatečným pitným režimem (alespoň 2 litry denně).

Kontraindikace

Nedoporučuje se osobám trpícím epilepsií, herpes, silnou cukrovkou,nádorovým onemocněním, rakovinou kůže, těhotným a kojícím ženám.

Mimojiné i lidem sčerstvým tetováním, osobám užívající antikoagulační léky(léky na ředění krve), antibiotika po konzultaci s lékařem

Naše služby

Služby Služby Služby